• ‍ ‍Skandinavian Taste:

    Kryddbakad kyckling ”Nordic Rub” med ciderbrässerad savojkål, äpple, bacon, rostad potatis och Stockholmspissenap

    Spicy fried chicken “Nordic rub” with ciderbraissed savoj cabbage, apple, bacon, rostad potatis och Stockholmspis mustard

    World Cooking

    Örtbakad fisk med bouillabaissesås, krispiga medelhavsgrönsaker, räkor, rouille och surdegskrutonger

    Herb baked fish bouillabaisse sauce, crispy veggies, rouille and sour dough croutons

    Garden Market:

    Vegetarisk paella med friterad kronärtskocka och aioli PLANTBASED

    Vegetarian Paella with deep fried artichokes and aioli PLANTBASED

    ‍ ‍

  • Skandinavian taste:

    Dillbakad fisk med rödbetor, kapris, brynt smör, och potatispuré smaksatt med pepparrot

    Dill baked fish with beet roots, kapers and mashed potatoes flavored with horseradish

    World Cooking:

    Krispig fläskschnitzel “Gochujang” med jasminris, grönsakskimchi, srirachamajonäs och böngroddar

    Crispy pork schnitzel “Gochujang” with jasmine rice, veggiekimchi, sriracha mayonaisse and bean sprouts

    Garden Market:

    Malaysisk aubergine och kikärtscurry med cashewnötter och jasminris PLANTBASED

    Malaysian aubergine and chickpea curry with cashew nuts and jasmine PLANTBASED

  • Skandinavian Taste:

    Stekt fisk med tartarsås, picklad blomkål/morot och kokt potatis

    Fried fish with tartar sauce, pickled cauliflower/carrots and boiled potatoes

    World Cooking:

    Donburi med kycklingfärs ”Teriyaki”, garigrönsaker, stekt ägg, furikake, jasminris och sojamajonnäs

    Donburi with minced chicken ”Teriayki”, gari veggies, fried egg, furikake, jasmine rice and soy mayonnaise

    Garden Market:

    Svamprisotto med örtrostad butternutpumpa, rostade frön och nötter

    Mushroom risotto with herb roasted butternut pumpkin, roasted seeds and nuts

    ‍ ‍

  • Skandinavian taste:

    Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och brynt smör

    Minced veal patty ”Wallenberg” with potato puré, lingonberries, peas and browned butter

    ALLERGENES: PATTY= GLUTEN, EGG, LACTOSE. PURÉ= LACTOSE. BUTTER= LACTOSE

    World Cooking:

    Örtbakad fisk med toscansk vinaigrette(kapris, oliver, fänkål, citron), rostad mandel, grana Padano och rostad potatis

    Herb baked fish with Tuscan vinaigrette(capers, olives, fennel, lemon), roasted almonds, grana Padano and roasted potatoes

    ALLERGENES: FISH= FISH. GRANA PADANO= EGG, MILKPROTEIN

    Garden Market:

    Friterad fetaost ”North Africa” med kryddig korngryn och rödkålssallad, citrondressing och hoummos

    Deep fried feta cheese “North Africa” with spicy barley and red cabbage salad, lemon dressing and hummus

    ALLERGENES: FETA= EGG, GLUTEN, LACTOSE. SALAD= GLUTEN. DRESSING= LACTOSE. HUMMUS= SESAME

  • Idag fredag stänger matsalen 13.00 cofeeshop 14.00

    Skandinavian Taste:

    Örtstekt kycklingbröst med rostad kål och potatis, tryffelmajonäs och rödvinssås

    Herb-fried chicken breast with roasted cabbage and potatoes, truffle mayonnaise and red wine sauce

    Garden Market:

    Majsbiff “BBQ” med coleslaw, rostad sötpotatis, chilipicklad rödlök och tomatsalsa

    Corn patty “BBQ” with coleslaw, roasted sweet potatoes, chili-pickled red onions and tomato salsa

    ‍ ‍

  • 🥗 Salads Menu – Week 44

    Black Rice Bowl with Teriyaki Chicken

    Soy-pickled cucumber, ginger mayonnaise, bean sprouts, and coriander.
    Allergens: Soy, sesame, gluten.
    Mayonnaise contains: Egg, mustard.

    Baked Beetroots with Chèvre and Lentils

    Dijon and honey dressing, rocket, and roasted seeds.
    Allergens: Lactose, milk protein.
    Dressing contains: Mustard, lactose, milk protein.

    Pokèbowl

    Togarashi seared tuna w

    Black rice, broccoli, gari pickles, avocado-wakame, sour mango, sesame -nori flakes, pea shoots and soy mayonnaise

    ALLERGENES: FISH, SESAME. MAYO= EGG, MUSTARD, SESAME, SOY

    🔥 From the Grill

    Levain with Asian Pulled Pork,

     cheddar cheese, sesame seeds.

    Serves with lettuce, sriracha mayonnaise, and coriander.
    Allergens: Gluten, lactose, milk protein, sesame, fish, soy, crawfish.
    Mayonnaise contains: Egg, mustard.

    Wraps:

    Chicken, couscous, lime mayonnaise, ginger pickles, lettuce, raw veggies

    ALLERGENES: GLUTEN, EGG, MUSTARD

    Srirach tuna stir w sour mango, black rice, lettuce, raw veggies

    ALLERGENES: GLUTEN, FISH, EGG, MUSTARD

ÖPPETTIDER v 44

MATSAL: 11.00-13.30

COFFEESHOP 07.30-16.00

Fredag 31/10 (HALVDAG)

MATSAL: 11.00-13.00

COFFESHOP 07.30-14.00



 

Så funkar det

  • Dagens lunch serveras mellan 11:00 - 13:30

    1. Köp en lunchkupong eller ett kuponghäfte i Coffee Shop

    2. Överlämna lunchkupongen till våra kockar som serverar dig dagens måltid

    3. Njut av maten tillsammans med dina kollegor

  • Utöver dagens lunch erbjuder vi allt från frukost, mellanmål och annat från vår Coffee Shop som har öppet mellan 07:30 - 16:00

  • Ja, gå till fliken “Beställningar” och lägg din order

 
 

Mötesdags?

Du planerar mötet, vi löser det andra