• Scandinavian Taste:

    Långbakad högrev med marinerade säsongsgrönsaker, rostad lök, dijonsenapssås och färskpotatis

    Long baked chuck roll with marinated season veggies, roasted onions, Dijon mustard sauce and new potatoes

    World Cooking:

    Örtbakad fisk med bouillabaissesås, rouille, riven ost och krutonger

    Herb baked fish with bouillabaisse sauce, grated cheese and croutons

    Garden Market:

    Thailändsk grönsakscurry med tofu, jasminris, böngroddar och thaibasilika PLANT BASED

    Veggie curry ”Thai style” with tofu, jasmine rice, bean sprouts and thai basil PLANT BASED

  • Scandinavian Taste:

    Hjortfärsbiff med sommarkålsslaw med äpple, rostad potatis, saltgurka och rödvinssås

    Venison patty with summer cabbage cole slaw with apple, roasted potatoes and red wine sauce

    World Cooking:

    Krispig fisk “Carib”med rostad sötpotatis, ananassalsa, limeyoghurt och picklad rödlök

    Crispy fish ”Carib” with roasted sweet potatoes, lime yoghurt and pickled red onions

    Garden Market:

    Don buri veggie style(teriyakistekt qourn, ingefärspicklade grönsaker, sushiris, togarachirostad lök och misomajonnäs)

    Don buri veggie style(teriyaki fried qourn, ginger pickled veggies, sushi rice, togarachiroasted onions and miso mayonnaise)

  • Scandinavian Taste:

    Rågmjölsstekt fisk med senapspicklad gurka/lök, vitvinssås med brynt smör, rostade hasselnötter och färskpotatis

    Rye fried fish with mustard pickled cucumber/onion, white wine sauce with browned butter, roasted hazel nuts and new potatoes

    World Cooking:

    Örtbakad kyckling med gaspacovinaigrette, potatispuré Catalan och rostad mandel

    Herb baked chicken with gazpacho vinaigrette, potato puré Catalan and roasted almonds

    Garden Market

    Rostad butternutpumpa ”New Mexico” med bönchili, riven ost och gräddfil (PLANTBASED version finns)

    Roasted butternut pumpkin ”New Mexico” with bean chili, grated cheese and sour cream (PLANT BASED

  • STÄNGT!

  • STÄNGT!

  • Salads w 19

    Feta cheese salad w raw marinated beet roots, bulgur, roasted seeds, rocket salad, sunflower seeds,

    honey creame

    ALLERGENES: LACTOSE, GLUTEN. DRESSING= LACTOSE

    Creamy tuna Caesar Salad w grana padano, kapers, herb croutons, tomato, pea shoots, red onion

    ALLERGENES: FISH, EGG, MUSTARD, GLUTEN, MILKPROTEIN

    Bowls:

    Tuna OR togarachi blackened toufu w black rice, avocado-wakame,

    soybeans, mango, gari pickled cabbage, nori flakes and sesame seeds, Cili mayonnaise

    ALLERGENES: FISH, SESAME, SOY, MUSTARD. MAYO= EGG, MUSTARD.

    FROM THE GRILL:

    Croque monsieur Levain

    (Smoked ham, cheddar cheese, dijon mustard, tomato)

    Serves w lettuce, roasted seeds, chive and dijonaise

    ALLERGENES: GLUTEN, MUSTARD, LACTOSE, EGG

MENY VECKA 18

MATSAL 11.00-13.30 

COFFEESHOP 07.30-16.00

ONSDAG 30/4 SHOP 7.30-14.00 MATSAL 11.00-13.00

TORSDAG 1/5 OCH FREDAG 2/5 STÄNGT



 

Så funkar det

  • Dagens lunch serveras mellan 11:00 - 13:30

    1. Köp en lunchkupong eller ett kuponghäfte i Coffee Shop

    2. Överlämna lunchkupongen till våra kockar som serverar dig dagens måltid

    3. Njut av maten tillsammans med dina kollegor

  • Utöver dagens lunch erbjuder vi allt från frukost, mellanmål och annat från vår Coffee Shop som har öppet mellan 07:30 - 16:00

  • Ja, gå till fliken “Beställningar” och lägg din order

 
 

Mötesdags?

Du planerar mötet, vi löser det andra