- 
      
        
          
        
      
       Skandinavian Taste: Kryddbakad kyckling ”Nordic Rub” med ciderbrässerad savojkål, äpple, bacon, rostad potatis och Stockholmspissenap Spicy fried chicken “Nordic rub” with ciderbraissed savoj cabbage, apple, bacon, rostad potatis och Stockholmspis mustard World Cooking Örtbakad fisk med bouillabaissesås, krispiga medelhavsgrönsaker, räkor, rouille och surdegskrutonger Herb baked fish bouillabaisse sauce, crispy veggies, rouille and sour dough croutons Garden Market: Vegetarisk paella med friterad kronärtskocka och aioli PLANTBASED Vegetarian Paella with deep fried artichokes and aioli PLANTBASED   
- 
      
        
      
      Skandinavian taste: Dillbakad fisk med rödbetor, kapris, brynt smör, och potatispuré smaksatt med pepparrot Dill baked fish with beet roots, kapers and mashed potatoes flavored with horseradish World Cooking: Krispig fläskschnitzel “Gochujang” med jasminris, grönsakskimchi, srirachamajonäs och böngroddar Crispy pork schnitzel “Gochujang” with jasmine rice, veggiekimchi, sriracha mayonaisse and bean sprouts Garden Market: Malaysisk aubergine och kikärtscurry med cashewnötter och jasminris PLANTBASED Malaysian aubergine and chickpea curry with cashew nuts and jasmine PLANTBASED 
- 
      
        
      
      Skandinavian Taste: Stekt fisk med tartarsås, picklad blomkål/morot och kokt potatis Fried fish with tartar sauce, pickled cauliflower/carrots and boiled potatoes World Cooking: Donburi med kycklingfärs ”Teriyaki”, garigrönsaker, stekt ägg, furikake, jasminris och sojamajonnäs Donburi with minced chicken ”Teriayki”, gari veggies, fried egg, furikake, jasmine rice and soy mayonnaise Garden Market: Svamprisotto med örtrostad butternutpumpa, rostade frön och nötter Mushroom risotto with herb roasted butternut pumpkin, roasted seeds and nuts   
- 
      
        
      
      Skandinavian taste: Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och brynt smör Minced veal patty ”Wallenberg” with potato puré, lingonberries, peas and browned butter ALLERGENES: PATTY= GLUTEN, EGG, LACTOSE. PURÉ= LACTOSE. BUTTER= LACTOSE World Cooking: Örtbakad fisk med toscansk vinaigrette(kapris, oliver, fänkål, citron), rostad mandel, grana Padano och rostad potatis Herb baked fish with Tuscan vinaigrette(capers, olives, fennel, lemon), roasted almonds, grana Padano and roasted potatoes ALLERGENES: FISH= FISH. GRANA PADANO= EGG, MILKPROTEIN Garden Market: Friterad fetaost ”North Africa” med kryddig korngryn och rödkålssallad, citrondressing och hoummos Deep fried feta cheese “North Africa” with spicy barley and red cabbage salad, lemon dressing and hummus ALLERGENES: FETA= EGG, GLUTEN, LACTOSE. SALAD= GLUTEN. DRESSING= LACTOSE. HUMMUS= SESAME 
- 
      
        
      
      Idag fredag stänger matsalen 13.00 cofeeshop 14.00 Skandinavian Taste: Örtstekt kycklingbröst med rostad kål och potatis, tryffelmajonäs och rödvinssås Herb-fried chicken breast with roasted cabbage and potatoes, truffle mayonnaise and red wine sauce Garden Market: Majsbiff “BBQ” med coleslaw, rostad sötpotatis, chilipicklad rödlök och tomatsalsa Corn patty “BBQ” with coleslaw, roasted sweet potatoes, chili-pickled red onions and tomato salsa   
- 
      
        
      
      🥗 Salads Menu – Week 44 Black Rice Bowl with Teriyaki Chicken Soy-pickled cucumber, ginger mayonnaise, bean sprouts, and coriander. 
 Allergens: Soy, sesame, gluten.
 Mayonnaise contains: Egg, mustard.Baked Beetroots with Chèvre and Lentils Dijon and honey dressing, rocket, and roasted seeds. 
 Allergens: Lactose, milk protein.
 Dressing contains: Mustard, lactose, milk protein.Pokèbowl Togarashi seared tuna w Black rice, broccoli, gari pickles, avocado-wakame, sour mango, sesame -nori flakes, pea shoots and soy mayonnaise ALLERGENES: FISH, SESAME. MAYO= EGG, MUSTARD, SESAME, SOY 🔥 From the Grill Levain with Asian Pulled Pork, cheddar cheese, sesame seeds. Serves with lettuce, sriracha mayonnaise, and coriander. 
 Allergens: Gluten, lactose, milk protein, sesame, fish, soy, crawfish.
 Mayonnaise contains: Egg, mustard.Wraps: Chicken, couscous, lime mayonnaise, ginger pickles, lettuce, raw veggies ALLERGENES: GLUTEN, EGG, MUSTARD Srirach tuna stir w sour mango, black rice, lettuce, raw veggies ALLERGENES: GLUTEN, FISH, EGG, MUSTARD 
ÖPPETTIDER v 44
MATSAL: 11.00-13.30
COFFEESHOP 07.30-16.00
Fredag 31/10 (HALVDAG)
MATSAL: 11.00-13.00
COFFESHOP 07.30-14.00
Så funkar det
- 
      
        
          
        
      
      Dagens lunch serveras mellan 11:00 - 13:30 
- 
      
        
      
      - Köp en lunchkupong eller ett kuponghäfte i Coffee Shop 
- Överlämna lunchkupongen till våra kockar som serverar dig dagens måltid 
- Njut av maten tillsammans med dina kollegor 
 
- 
      
        
      
      Utöver dagens lunch erbjuder vi allt från frukost, mellanmål och annat från vår Coffee Shop som har öppet mellan 07:30 - 16:00 
- 
      
        
      
      Ja, gå till fliken “Beställningar” och lägg din order 


