• Skandinavian Taste:

    Fänkålsbakad fisk med primörsallad, färskpotatis, vitvinssås och pepparrot

    Fennel baked fish with summer veggies, new potatoes, white wine sauce and horse radish

    World Cooking:

    Kryddrostad kyckling med rostad sötpotatis, jalapenocoleslaw och chipotlesky

    Spice fried chicken with roasted sweetpotato, jalapeno coleslaw and chipotle gravy

    Garden Market:

    Vegetarisk paella med friterade lökringar och aioli

    Vegetarian paella with fried onion rings and aioli

  • Skandinavian taste:

    Dillbakad fisk med matjesillsgubbröra, browned butter, ärtor och färskpotatis

    Dill baked fish with matjes herring stir, browned butter, peas and new potatoes

    World Cooking:

    Kalvfärsbiff med Ratatouille, rostad potatis, rödvinssås och örtkräm

    Veal patty with Ratatouille, roasted potatoes, red wine sauce and herb cremé

    Garden Market:

    Pasta Gigante med citronsås, basilikamarinerad sparris och tomat och grana padano

    Pasta gigante with lemon sauce, basil marinated asparagus and tomato and grana padano

  • Skandinavian Taste:
    Tomat och dragonbrässerad fisk med potatispure smaksatt med rökt lax

    Tomato and estragon braised fish with smoked salmon mashed potatoes

    World Cooking:
    Rice Bowl “Tokyo”(Teriyakistekt fläskfärs, garipicklade grönsaker, sesamomelette, jasminris och Sean Connery dressing)

    Rice Bowl ”Tokyo”(Teriyaki fried pork mince, gari pickled veggies, sesame omellete, jasmine rice and Sean Connery dressing

    Garden Market:
    Nordafrikansk kikärts och butternutgryta(saltad citron, mandel, russin) med örtyoghurt och saffransbulgur

    North african chick pea and butternut casserole(salted lemon, almonds, raisins) with herb yoghurt and saffron bulgur

  • Skandinavian Taste:
    Citronrimmad bakad fisk med sommarkål, hasselnötter, hollandaise och färskpotatis

    Lemon cured baked fish with hollandaise, summer cabbage, hazel nuts, hollandaise and new potatoes

    World Cooking:
    Örtbakad kyckling med saffransrisotto, tomat/sparrissallad och rucolla

    Herb baked chicken with saffron risotta, tomato/asparagus salad and rucolla

    Garden Market:
    Midsommarflatbread med sparris, gulbetor, creme fraiche, Västerbottensost, färskpotatis, ramslökspesto och picklad röd spetskål

    Midsummer flatbread with asparagus, yellow beet roots crème fraiche, Västerbottens cheese, new potatoes, ramsonpesto and pickled red cabbage

  • STÄNGT PGA MIDSOMMARAFTON!

  • SALAD MENU W. 25

    SALMON SALAD

    HERB BAKED SALMON WITH QUINOA, LEMON ROASTED FENNEL, PICKLED CUCUMBER, DILL MAYONNAISE & PEA SHOOTS

    ALLERGENS: FISH
    MAYO = EGG, MUSTARD

    MIDSUMMER SALAD

    APARAGUS, GRANA PADANO, CROUTONS, POACHED EGG, LEMON CREMÉ & BULGUR

    ALLERGENS: MILK PROTEIN, LACTOSE, EGG, GLUTEN

    CREMÉ = EGG, MUSTARD, MILK PROTEIN, LACTOSE

    FROM THE GRILL

     GRILLED SWEDISH FLATBREAD WITH SHRIMP & EGG STIR (SKAGEN) & VÄSTERBOTTEN CHEESE

    SERVED WITH GREEN SALAD, TOMATO & LEMON.

    ALLERGENS: GLUTEN, SEAFOOD, EGG, MUSTARD, MILK PROTEIN, LACTOSE

    Bowls:

    Salmon OR togarachi blackened tofu w black rice, avocado-wakame,

    soybeans, mango, gari pickled cabbage, nori flakes and sesame seeds, Sean Connery dressing

    ALLERGENES: FISH, SESAME, SOY, MUSTARD. DRESSING= EGG, MUSTARD, SOY, SESAME

    TOFU BOWL W VEGAN MAYO.

MENY VECKA 24

MATSAL 11.00-13.30 

COFFEESHOP 07.30-16.00



 

Så funkar det

  • Dagens lunch serveras mellan 11:00 - 13:30

    1. Köp en lunchkupong eller ett kuponghäfte i Coffee Shop

    2. Överlämna lunchkupongen till våra kockar som serverar dig dagens måltid

    3. Njut av maten tillsammans med dina kollegor

  • Utöver dagens lunch erbjuder vi allt från frukost, mellanmål och annat från vår Coffee Shop som har öppet mellan 07:30 - 16:00

  • Ja, gå till fliken “Beställningar” och lägg din order

 
 

Mötesdags?

Du planerar mötet, vi löser det andra